Onze website in het Nederlands bekijken View our website in English

Stethoscoop (Rijbewijs)keuringen

Voor uw rijbewijskeuringen (A, B, E, voor alle leeftijden, ook 75+ ) kunt u bij ons terecht, vul hiervoor onderstaand formulier in. De rijbewijskeuring is ook mogelijk voor personen die niet zijn ingeschreven in onze praktijk!

Wenst u een rijbewijskeuring? Vul dan onderstaand formulier in, vervolgens nemen we contact met u op voor een afspraak. Dit kan evt. ook bij u aan huis. De kosten voor de keuring zijn € 45,-, aan huis € 80,-. Als u de brief van het CBR met een ZD-code meeneemt naar de praktijk kan de keuring digitaal worden ingevuld, vervolgens wordt deze sneller verwerkt door het CBR.

Let op: vanaf 1 april is de locatie gewijzigd naar Radesingel 6, Groningen!

De velden, gemarkeerd met (*) graag invullen!

Achternaam: (*)
Voorletter(s): (*)
Geslacht: Man Vrouw

Adres: (*)

Postcode: (*)
Woonplaats: (*)
Telefoonnummer: (*)

E-mailadres: (*)


Eventuele opmerkingen:
 

Op uw e-mailadres krijgt u automatisch een kopie van de aanmelding toegezonden. Soms komt deze echter per ongeluk in de SPAM, Ongewenste mail of Reclame terecht.

Ook voor andere medische verklaringen en (sport)keuringen kunt u ook bij ons terecht. Vul hiervoor bovenstaand formulier in en geef in het opmerkingenveld aan om wat voor keuring het gaat (bijv parachutespringen).

Let op: Keuringen voor vrachtwagen- en busrijbewijzen evenals keuringen voor de scheepvaart of taxipassen kunnen niet door ons worden gedaan, hiervoor kunt u terecht bij een bedrijfsarts of arbo-arts.

.